Esquiem!

Després de dies d’espera, moltes ganes i nervis, dilluns vam emprendre camí al Pirineu on passaríem tres dies i dues nits envoltats de natura i neu. L’alumnat de 2n i professorat acompanyant van preparar la nit anterior la motxila amb tot allò necessari per passar dues jornades intensives d’esquí nòrdic.

Vam quedar a la porta de l’institut a dos quarts de set del matí. Vam acomiadar-nos de les famílies i vam pujar als autocars. Després de prop de dues hores de trajecte i una parada per poder esmorzar i agafar forces vam arribar a les pistes. Els monitors i monitores ens esperaven per fer grups i començar amb les primeres explicacions tècniques de l’esquí de fons. Un cop ja teníem certes nocions vam començar a esquiar per la zona. En acabar vam dinar i a la tarda vam tornar a esquiar. L’entorn és idíl·lic i vam poder gaudir de la tranquil·litat i la bellesa del paisatge mentre féiem esport.

Al vespre vam anar al Camping Stel, a Puigcerdà, on ens esperaven per ensenyar-nos el bungalows on ens allotjaríem tant alumnat com professorat. Quan vam haver deixat les motxilles vam poder descansar una estona fins l’hora de sopar. Un cop vam haver sopat vam fer jocs de nit i vam anar a descansar fins l’endemà. Us anirem explicant!

Scroll to top