El 22@ a la XXV Audiència Pública

Aquest curs 2019-20, l’alumnat i professorat de 2n de l’ESO hem participat en la XXV Audiència Pública per a Noies i Nois, que aquest any tenia com a temàtica: Educant en la igualtat. El projecte ha estat organitzat per l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona i hi s’hi han sumat 37 escoles i instituts de tota la ciutat.

Hem tractat continguts relacionats amb la diversitat afectivo-sexual i de gènere, els prejudicis i estereotips, la desigualtat, la discriminació i la violència, entre d’altres, i els hem treballat amb l’objectiu de formar-nos en la prevenció de la desigualtat, de les relacions abusives i en esdevenir agents de transformació a l’institut i al nostre entorn proper.

Hem combinat el treball a l’aula amb trobades amb la resta d’escoles i instituts participants. En aquestes trobades, hem generat propostes i compromisos que s’han entregat a l’Ajuntament de Barcelona en una audiència pública, celebrada en el Saló de Cent el dimecres 10 de juny. En aquesta cerimònia, presidida per l’alcaldessa de la ciutat Ada Colau, ha participat un dels nostres alumnes, l’Enol Fernández Vega.

A continuació, us deixem el vídeo que recopila les diferents trobades que s’han celebrat en el marc del projecte i la retransmissió que es va fer ahir en directe de l’acte de l’audiència pública:

Els nois i noies de Barcelona demanen més mesures contra el masclisme

Scroll to top